Afhalen & bezorgen

Bestel de kip eenvoudig online en laat hem thuisbezorgen. Bent u in de buurt? Dan bent u van harte welkom in onze boerderijwinkel of bij een van de andere verkooppunten. 

 

Bezorging

U bestelt eenvoudig online en betaalt met iDeal. Na het plaatsen van de bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een bezorgafspraak. De kip wordt of door ons of door de distributeur Versenfijn bezorgd of met post.nl verstuurd.

Binnen een straal van circa 50 km. bezorgen we gratis.
Bij besteding van minimaal € 100,- berekenen we binnen Nederland geen bezorgkosten.  


Boerderijwinkel

Openingstijden winkel:
Maandag t/m donderdag open. Graag even bellen op 06-40269379.

Vrijdag 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur 

 

 

Hoe versturen we de kip?

Wij leveren de kip vriesvers af. De kip wordt diepgevroren verpakt in een isolatiezak. In de zak voegen we droogijs toe (-79,5 Graden). Hierdoor creëren we een mini vriezer waardoor de kip minimaal 36 uur bevroren blijft. De isolatiezak verpakken we in een doos van karton.De isolatiezak is herbruikbaar, handig voor extra isolatie in een tas voor bv. als koelbox voor boodschappen of lunch voor onderweg. U kunt het na bezorging zo in de vriezer of koelkast leggen. Na ontdooien heb je een heerlijke verse kip!

- Wanneer we het pakket voor versturen hebben aangemeld kunt u op track & trace van post.nl lezen wat de status is van de bezorging. Onder veelgestelde vragen leest u meer over de bezorging.
- Als de kip onverhoopt dan toch ontdooit aankomt door vertragingen in het verzenden, dan kunt u het pakket in overleg retourneren. Dan de klacht/opmerkingen wel direct melden op [email protected]


Informatie over droogijs:

Om het produkt op de juiste temperatuur te houden tijdens het verzenden wordt droogijs toegevoegd. Droogijs is een vaste vorm van kooldioxide met een temperatuur van -78°C. Het is een heel effectief koelmiddel en wordt hiervoor veel gebruikt. Bij het 'verdampen' ervan - of correcter gezegd sublimeren - ontsnapt gasvormig kooldioxide. Dit verdwijnt uit de verpakking. Er komt dus geen water vrij, waar de pakjes nat van zouden worden.

De hoeveelheid is zo gekozen dat het produkt zeker 36 uur goed bevroren blijft. Mocht het pakket onverhoopt een dag vertraagd zijn dan is het dus nog steeds goed bevroren. Bij het afleveren of afhalen van het pakket is het droogijs reeds verdwenen. Dat kan geen kwaad: de isolatie houdt het vlees langdurig bevroren. Met een eventueel restant droogijs moet je wel voorzichtig omgaan. Pak de pakjes droogijs bij een hoek van het folie vast. Voorkom dus contact met het droogijs, want dat zou kunnen resulteren in bevriezingen. Leg het buiten de verpakking, plaats het produkt in de vriezer, en plaats het droogijs terug. Laat dit rustig verder verdampen in de net gesloten doos in een open ruimte. Zorg dat kinderen er niet bij kunnen en speel er zelf ook niet mee!


Veiligheidsvoorschriften

  • Raak het droogijs nooit met de blote handen aan! Dit kan bevriezing U kunt een restant droogijs veilig  aan de folie beetpakken om het te verwijderen.
  • Laat het restant daarna in de geleegde doos smelten. Doe dit niet in een kelder of een kleine, niet-geventileerde ruimte.
  • Speel nooit met droogijs! Zorg ervoor dat kinderen er niet bij kunnen.

Informatie over veilig omgaan met droogijs is op de isolatiezak geplakt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »